duminică, 27 octombrie 2013

Recomandări

Sincer să fiu, mi-e lene să îmi storcesc neuronii ca să scriu un articol, mai ales că nu prea am despre ce să scriu. Așadar, mă gândeam să vă fac o serie de recomandări, poate sunteți plictisiți și nu aveți ce face (că deh, nu sunteți toți ca mine să munciți și în weekend). Așadar, let's get started:
1. Film: Ali G Indahouse E un film vechi, de prin 2002, însă cu siguranță dacă l-ați ratat e o mare pierdere. Și chiar dacă nu, merită revăzut. Sacha Baron Cohen joacă rolul unui rapper wannabe care ajunge în politică. De aici pornesc o serie de peripeții cum doar filmele cu ''Borat'' pot avea. Cum a suportat Ali G trecerea de la a se război un inamicii din East Coast, el fiind West Coast la dezbateri politice pe teme de educație, cu siguranță va face deliciul publicului. Filmul, ca și alte producții marca Cohen, este considerat vulgar de către o anumită categorie, scenele cu tentă sexuală fiind exploatate intens. Însă dacă nu ai o problemă cu glumele ''deochiate'' și apreciezi sexualitatea ca pe un subiect care poate fi tratat cu amuzament ca orice alt subiect, merită să vezi acest film.

2.Carte: Peripețiile bunului părinte Mockinpot. O lectură amuzantă, plăcută, care nu are cum să nu te desprindă de la problemele cotidiene. Acțiunea se desfășoară în Japonia și spune povestea unor studenți ce erau preocupați de orice altceva decât de învățat. Cei 3 studenți intrau mereu în bucluc în dorința de a face loc de bani sau de mâncare. Salvarea lor era însă de fiecare dată profesorul Mockinpott, profesor de franceză la Universitatea Catolică din Tokyo. Povestea este spusă la persoana I de unul dintre studenți. Este o lectură ușoară, amuzantă, care tratează de la problemele studenților săraci, atingând ușor teme sociale, sexuale, educaționale într-o manieră care nu are cum să nu vă pună un zâmbet pe față.

3.Muzică: Pirats Klan - Luna albastră. (CLICK PE NUME). Dacă tot am abordat umorul și până acum, vă recomand o piesă mai veche, aparținând uneia dintre cele mai apreciate trupe de hip hop din România. Fie că sunteți sau nu fanii acestui gen muzical, această melodie cu siguranță vă va face ziua mai frumoasă, probabil provocându-vă crize de râs mai ales în cazul în care ați avut un prieten în situația descrisă. De asemenea, cei mai ghinioniști dintre voi poate se vor regăsi pe sine în piesă amintindu-și cu drag sau nu de prima iubire.

4.Clip pe youtube Ei bine, dacă ați avut o zi grea la muncă sau la școală, dacă v-ați certat cu iubitul sau iubita, dacă vă lipsește cheful de viață...aveți un prieten care să vă redea buna dispoziție: Purcelușul Ornie (CLICK PE NUME). Priviți-l în încercarea sa de a lua biscuiții de pe frigider.

5.Articol de blog: Tulips and Sparkles: De la Mario la Batman: Arkham Origins. Un articol despre cât de mult au evoluat jocurile pe calculator. Sigur îți amintești cum jucai Duck Hunt pe consolele Terminator. Acum probabil că ai în PC cel puțin un San Andreas sau un joc la același nivel. Dacă da, atunci articolul acesta sigur te va interesa. Cam atât cu recomandările. Dacă mai aveți vreo sugestie sau orice altceva, vă aștept la secțiunea de comentarii.

Un comentariu:

  1. Whaaaat? Nu imi vine sa cred ca pentru prima data, cineva a recomandat un articol scris de mine! Saru'mana !!! :D

    RăspundețiȘtergere