miercuri, 21 noiembrie 2012

Melteni vs alchimist

Nu fac un secret din faptul că prin firea mea răzvrătită sunt mereu antisistem. Și nu mă refer doar la ceea ce ține de sistemul corporatist, pe care doar cu creierul paralizat să fii să nu observi că decide soarta lumii. Nu mă refer nici doar din punct de vedere politic, unde o armată de mercenari sociopați și inculți se fac autorii morali ai unor crime odioase în folosul propriului lor buzunar. În această postare mă refer la ciobanii care și-au ratat cariera, la derbedeii cu 10 clase terminate care profită de protecția pe care o poartă lucrând sub egida statului pentru a face abuz de putere. De fapt, aici greșesc. Nu au nevoie de egida statului pentru a face abuzuri. Nuu!! Dă-i prostului o uniformă și o responsabilitate și se crede zeu. De la capii poliției până la cei mai mărunți controlori de RATB, derbedeii cu legitimații și creiere netede ne conduc și ne distrug nervii prin aroganța cu care ne tratează, dar și prin ineficiența de care dau dovadă ori de câte ori trebuie să își facă datoria!
Dacă politicienii și corporatiștii sunt Hades, cu siguranță Cerberus ar fi ''oamenii legii''. Ei sunt lătrăii de pază ai mercenarilor de la putere. Disprețul meu față de aceștia este puternic, a fost făcut public cu un an în urmă când am avut o mică altercație cu un ''organ al legii'', dispută pe care am făcut-o publică și în urma căreia am fost acuzat că am porniri naziste doar pentru că am spus că aș face o selecție a profesiilor în funcție de IQ, iar dobitocii să fie trimiși la munca de jos. Vă amintiți probabil protestele din iarnă. Poporul român, superstițios, resemnat, adormit, a ieșit în stradă mai mult din inerție ''ca să îl susțină pe domnu' Ared Afarat, ăla cu salvarea'', după cum declarau mămăițele prezente la fața locului. E drept, a fost un protest pornit din inerție, din superstiție, din otv-ism, iar 80% din cei prezenți acolo habar nu aveau că au dreptul de a-și exprima liber opiniile. Dar cu toate acestea, a fost cel mai răsunător protest din istoria recentă a României. Oamenii au ieșit în stradă să își spună oful, fie că era anti-Băsescu, fie că era pro-Arafat, fie că a fost din alte motive. Oamenii aceia și-au exercitat un drept cetățenesc, acela de a nu fi de acord cu ceva. Mercenarii de la putere nu au fost de acord cu acest fapt așa că și-au trimis lătrăii să ''facă ordine''. Desigur, asta se face încă în sistem de război, adică lovești la întâmplare, pentru că oricine este un potențial inamic, uitând că fiecare este înainte de toate, un cetățean al statului pe care îl reprezinți și îi aperi interesele tu ca organ al legii. Sunt mii de cazuri în care ''organele legii'' se dovedesc ineficiente în clipa în care un cetățean este hăituit de interlopi. Însă sunt tot la fel de numeroase situațiile când simpli cetățeni sunt bătuți de acești lătrăi ai mercenarilor pe care ne încăpățânăm să-i tot votăm. O să luăm un caz concret. Cazul cetățeanului Ioniță Viorel. Acesta a ieșit la proteste cu scopul de a-și exprima opiniile. Nu a vandalizat nimic, nu este o fire agresivă, este foarte inteligent. Și cu toate acestea, a fost lovit din senin de către jandarmi, deși colegul și prietenul său, Marius Crăciun, striga insistent forțelor de ordine că acesta este nevinovat. Poate aceste nume nu vă spun mare lucru. Însă dacă v-aș spune că Viorel Ioniță este Carbon, iar Marius Crăciun Cedry2k alta ar fi treaba! Iată și filmulețul cu pricina:

 

 Mda..foarte urât din partea lui Carbon să se plimbe pe stradă! E o crimă împotriva democrației să alegi să te plimbi pe stradă. Foarte urât și din partea lui Cedry2k că a înjurat jandarmul. Sunt curios dacă toți membrii jandarmeriei române la un loc au IQ suficient cât să înțeleagă piesa aceasta:

 

De asemenea, cred că și eu ar trebui să fiu arestat! Nu doar pentru că am gânduri anti-sistem, ci și pentru că, așa cum dovedește imaginea, am solidarizat cu infractorul!


Vorba maestrului raku: ''Nu mai băgați în miliție toți plugarii din câmp'' (raku- Tezaur ghiaur)

4 comentarii:

  1. Crima este să crezi că suntem într-un stat de drept!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt de acord cu tot ce ai spus, Stefan!

      Ștergere
    2. Dacă așa arată statul de drept și democrația, prefer să trăiesc pe o insulă populată de băștinași sălbatici. Măcar de ăia sunt capabil să mă apăr singur!

      Ștergere