marți, 14 august 2012

BĂI BYE că nu-i BY!

Acum câteva luni, luasem la înjurat câțiva blogogușteri. Îi făcui eu praf și pulbere, cu un limbaj trivial, dar totuși, superior ca și conținut în inteligență celui mai elevat limbaj al lor.

Un troll și un plagiator, ambii semi-analfabeți, limitați și cu creierul în perfectă stare, niciodată utilizat au fost cei ce m-au determinat să intru puțin în ei (desigur, în ciuda fanteziilor lor, această intrare era doar la figurat).  Printre multitudinea de înjurături, le-am spus că dezaxații ca ei, setați doar pe a face bani, însă fără a munci pentru asta, nu supraviețuiesc prea mult, indiferent de domeniul în care prestează. Iată acum, la 5 luni după acel eveniment ce se întâmplă dacă vrei să accesezi blogul...mă rog, cam mult spus... pagina web a oricăruia dintre cei doi cretinei:



Nimic mai frumos ca această poză! Iată cum din blogosferă au mai dispărut 2 imbecili notorii. Nu o să le simt lipsa... că văd că sunt tot mai mulți care țin cu ardoare să le ia locul! Dar măcar s-a mai diminuat deficitul blogosferic prin dispariția celor 2 redute ale internetului. Pardon... 2 dintre redutele internetului!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu